Vyriškos žieminės striukės

Produktų kiekis:331
Dydžiai
  • 1-Ubrania
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 6

Pasiruoškite žiemai ir šalčiams su tobula žiemine striuke, kuri tiks jūsų rudens ir žiemos įvaizdžiams. Jei išėję į lauką jaučiate į kaulus besismelkiantį šaltį, tai ženklas, kad metas peržvelgti turimas striukes. Tam, kad jaustumėtės šiltai, sluoksniavimas yra svarbiausia, o norint atrodyti elegantiškai ir patogiai, kad ir koks būtų oras, būtina rasti tinkamą striukę ar paltą, atitinkantį jūsų unikalius mados pojūčius, pritaikytą jūsų poreikiams ir vietai, kurioje gyvenate. Kokybiškas pūkines striukes vyrams galite įsigyti BOLF.lt internetinėje parduotuvėje.

Vyriškų žieminių striukių tipai

Minkšta ir pašiltinta pūkinė vyriška striukė yra puikus viršutinis drabužis, nesvarbu, ar slidinėjate kalnuose, ar keliaujate į darbą. Ji ne tik labai funkcionali, bet ir stilinga, todėl pasirinkę tinkamą striukės modelį, visuomet jausitės patogiai ir pasitikinčiai savimi. Kitaip nei rudeninė striukė vyrams, žieminė striukė apsaugos ne tik nuo sauso šalčio, bet ir nuo drėgmės. Kai kurios rudeninės striukės vyrams turi pašiltinimą, tačiau jis nėra pakankamas žiemos šalčiams atlaikyti. Baigiantis šaltukui, pavasarinės striukės vyrams bus geriausias sprendimas. Firmines pavasarines striukes vyrams galite įsigyti BOLF.lt internetinėje parduotuvėje.

Natūralių pūkų vyriška žieminė striukė yra puikiai pritaikyta šaltesniam klimatui. Išskirtinis pūkinės striukės bruožas – juostuotas dygsniavimas, suteikiantis jai pūstumo efektą. Pūkinės striukės medžiaga, sukurta kopijuojant paukščio plunksnų dangos funkciją, yra pralaidi orui, šilta ir atspari drėgmei. Todėl pūkinė striukė, ypač su gobtuvu, tinka tiems, kurie susiduria su šaltesnėmis klimato sąlygomis.

Daugiau kategorijų:

Dar vienas žieminės striukės modelis – tai parka striukė. Parka striukė yra atspari vandeniui ir apsaugo nuo vėjo ir lietaus. Neperšlampamas gobtuvas, nuimamas pamušalas, raišteliai ties liemeniu ir įvairūs modeliai bus patikimas sprendimas. Paprastai parka striukės gaminamos iš nailono ir medvilnės bei satino mišinių, o prieinamesnės kainos striukės gaminamos ir iš poliesterio mišinių. Prabangios vyriškos striukės dažniausiai puošiamos tikro kailio detalėmis. Tokia žieminė striukė puikiai tinka vėjuotam ir lietingam klimatui, tad jei tokiam orui ieškote striukės, ši striukė – kaip tik jums.

Su kuo dėvėti vyriškas žiemines striukes?

Jei žiemos sezonas nedžiugina ir ketinate vilkėti pūkinę striukę, kodėl nepabandžius jos apsivilkti su elegantišku megztiniu aukštu kaklu? Žiemines striukes dėvėkite su storesnio audinio kelnėmis arba džinsais. Prie tokio modelio žieminės striukės rinkitės šiltus aulinius batus iš odos. Parka žieminę striukę išmėginkite ne tik tamsių spalvų, bet ir kamufliažinio rašto. Prie sportinio stiliaus aprangos parka striukė tiks su pašiltintais batais ar botais. Prie bet kokio modelio striukės tiks šilti aksesuarai: pirštinės iš kailio ar kepurė.

Kaip užsisakyti vyrišką žieminę striukę iš Bolf?

Kokybiškos vyriškos striukės internetu jūsų laukia BOLF.lt internetinėje parduotuvėje. Čia rasite klientų itin pamėgtą platų vyriškų žieminių striukių pasirinkimą, o užsisakyti patinkančią striukę internetu bus itin paprasta. Pasinaudoję rūšiavimu, rasite tinkamiausią vyriškos striukės modelį pagal kainą ir naujumą. Pasirinktas dydis ir patinkantis striukės modelis atsidurs pirkinių krepšelyje. Tapę registruotu klientu, lengvai apmokėsite užsakymą, pasirinkdami patogiausią prekės pristatymo būdą. BOLF.lt internetinėje parduotuvėje klientų visuomet laukia striukės su gera nuolaida. Netikusį modelį ar dydį galėsite grąžinti per 30 kelendorinių dienų. Nemokamas siuntimas galios perkantiems nuo 70 eurų.

pixel