Moteriškos striukės

Produktų kiekis:496
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 9

Striukės moterims

Striukė yra pirmas rūbas, kurį pamato aplinkiniai, tai argi ji neturėtų būti išskirtinai graži ir stilinga? Moteriška striukė nėra tik drabužis, kuris apsaugo nuo šalčio. Tai svarbi įvaizdžio dalis, todėl būtina išsirinkti Jūsų stilių atitinkančią striukę, o dar geriau – kelias skirtingas. Todėl skirkite pakankamai laiko ir energijos ieškodami naujos stilingos striukės moterims. O mes esame pasiruošę Jums padėti!

Moteriškos striukės – svarbiausi jų tipai

Moteriškos striukės gali būti suskirstytos į 2 kategorijas: šiltos striukės moterims ir plonos striukės moterims. Plonos striukės idealiai tinka vasaros sezonui, o šiltos – žiemai. O kokias striukes dėvėti rudenį ir pavasarį? Šiems laikotarpiams striukes rinkitės iš demisezoninių modelių. Dabar laikas pakalbėti apie tipus. Šiltuoju metų laiku dažnas pasirinkimas yra džinsinis moteriškas švarkas. Jis tinka, jei norite nepamainomos madingos striukės, nes džinsas – medžiaga, kuri neišeina iš mados. Klasikų klasika yra ir odinė striukė. Ji dera prie visko, todėl privalo būti Jūsų garderobo dalimi. Beje, rudeniui ir pavasariui galite įsigyti ploną dygsniuotą laisvalaikio stiliaus striukę. Tuo tarpu, bene populiariausias žiemos modelis yra parka. Šios stilingos striukės su kailiu moterims atrodo žavingai ir jaukiai. Beje, šiltos pūkinės striukės – tai dar vienas puikus variantas, kuris padės iškęsti žiemos žvarbą. Žinoma, yra ir daugiau striukių, vertų Jūsų dėmesio. Jas rasite pas mus parduotuvėje.

Daugiau kategorijų:

Kaip pasirinkti moteriškos striukės dydį?

Kai jau žinote, kokią striukę pirkti, laikas pereiti prie tinkamo dydžio pasirinkimo. Geras dydis labai svarbus, todėl patarsime, kaip jį pasirinkti. Svarbiausi matmenys, kuriuos verta išmatuoti, yra krūtinės bei juosmens apimtis ir ilgis. Bet prisiminkite, kad striukę vilkėsite ne ant marškinėlių, o greičiausiai ant megztinio ar džemperio, todėl ji turi būti pakankamai laisva, kad prisirengus šiltų drabužių nevaržytų judesių. Be to, atkreipkite dėmesį į rankovių ilgį, kad jos nebūtų per trumpos. Jei nenorite suklysti, pirkdami iš Bolf galite pasinaudoti patogia ir išsamia dydžių lentele, kuri padės pasirinkti tinkamai.

Kaip užsisakyti moterišką striukę parduotuvėje Bolf?

Bolf.lt įsigyti striukę galite taip pat, kaip ir bet kurioje kitoje elektroninėje parduotuvėje. Tereikia sudėti prekių krepšelį, nukeliauti į jį ir toliau sekti pirkimo instrukcijas. Tiesa, yra ir skirtumų su kitomis parduotuvėmis, mes daugelį prekių parduodame pigiau bei taikome daug nuolaidų. Be to, prekės išsiunčiamos per 24 val. ir gali būti grąžinamos per 30 dienų.

pixel