Vyriškos dygsniuotos striukės

Produktų kiekis:393
Dydžiai
  • 1-Ubrania
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 7

Dygsniuotos striukės vyrams

Vyriška dygsniuota striukė turėtų būti kiekvieno vyro spintoje. Tokia striukė gali puikiai tikti laisvalaikiui, kasdienai ir net ypatingoms progoms. Jei dar neturite dygsniuotos striukės, pats metas įsigyti dailų modelį mūsų elektroninėje parduotuvėje Bolf ir Jūs tikrai būsite pasiruošęs šaltajam sezonui.

Vyriškų dygsniuotų striukių tipai – kodėl verta turėti tokią striukę savo spintoje?

Yra dvi pagrindinės dygsniuotų striukių kategorijos: žieminės ir demisezoninės striukės. Šiltos žieminės striukės gali būti ilgos ir trumpos. Jų stilius paprastai yra laisvalaikio, o modeliai papildyti keliomis kišenėmis ir gobtuvu. Įvairūs prekių ženklai žiemines dygsniuotas striukes mėgsta papuošti kailiais. Tuo tarpu demisezoninės dygsniuotos striukės dažniausiai būna trumpos, turi kišenes, o kai kurios ir gobtuvus. Jos gali būti tiek laisvalaikio, tiek elegantiško stiliaus. Laisvalaikio striukės įprastai būna dygsniuotos plačiomis horizontaliomis juostomis, o elegantiškos – rombais arba kvadratais. Taip pat skiriasi šių striukių pasiuvimas: elegantiškos – šiek tiek įliemenuotos, laisvalaikio – tiesaus kirpimo. Kad ir kokį modelį pasirinksite, dygsniuota striukė bus šilta, universali, patogi ir stilinga. Dėl to ji verta būti Jūsų spintoje.

Daugiau kategorijų:

Ką dėvėti su dygsniuotomis vyriškomis striukėmis?

Prie dygsniuotos vyriškos striukės derančius drabužius rinkitės pagal jos stilių. Su elegantiška striuke puikiai atrodysite keliaudami į darbo kelionę, verslo pietus ar tiesiog į ofisą. Jei reikia formalios arba pusiau formalios aprangos, pasirinkite klasikines kelnes, slim fit marškinius, formalaus stiliaus batus, o derinį užbaikite elegantiška rombais dygsniuota striuke. Su laisvalaikio stiliumi viskas paprasčiau. Patogi dygsniuota laisvalaikio striukė, nesvarbu, žieminė ar demisezoninė, puikiai atrodo su įvairiais sportiniais ir laisvalaikio drabužiais.

Kaip užsisakyti dygsniuotą striukę iš Bolf parduotuvės?

Pirmiausia galite pasirinkti Jums labiausiai patinkantį dygsniuotos striukės vyrams modelį ir spalvą. Populiariausios spalvos yra juoda, mėlyna, pilka. Tačiau galime pasiūlyti šį tą daugiau. Jei nebijote rodyti savo išskirtinio skonio, Jūsų striukės spalva gali būti ryškesnė, tarkim, raudona ar žalia. Beje, pastaroji itin madinga šį sezoną. Tai ar jau išsirinkote patinkančią dygsniuotą striukę? Jei taip, patikrinkite, ar Jums tinka striukės dydis, kaina, medžiaga ir kitos savybės. Visa išsami informacija pateikta prie kiekvienos prekės. Kai pirkinių krepšelis bus paruoštas, teliks užbaigti užsakymą ir laukti savo prekių.

pixel