Vyriški marškinėliai ilgomis rankovėmis

Produktų kiekis:44
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Vyriškų marškinėlių tipų pasirinkimas yra tikrai gausus. Visų pirma, galite rinktis iš įvairiausių spalvų – šviesių, sodrių tamsių ar nuotaikos suteikiančių ryškesnių. Lygios spalvos marškinėliai – tradicinis praktiškas pasirinkimas. Jeigu norite įdomesnio varianto, galite rinktis linijų ar kamufliažinį raštą, taip pat su dėmesį patraukiančiu užrašu. Marškinėlių ilgomis rankovėmis apykaklė paprastai yra uždaresnė, suteikianti daugiau šilumos. Tačiau siūlome išbandyti marškinėlius su sagomis užsagstoma apykakle – ši detalė pabrėš jūsų krūtinės bei kaklo siluetą. Taip pat galite rinktis itin išskirtinį variantą – plataus iškirpimo apykaklę, tik verta žinoti, kad šie marškinėliai itin išryškins jūsų figūrą. Taigi kviečiame išsirinkti marškinėlius ilgomis rankovėmis ir atskleisti individualų jūsų stilių.

Su kuo dėvėti vyriškus spalvotus marškinėlius?

Vyriški spalvoti marškinėliai paprastai yra kasdieniško, laisvalaikio stiliaus drabužis. Patogiam poilsiui puikiai tinka dėvėti su laisvomis kelnėmis. Tiesa, spalvoti marškinėliai yra žavi miesto mados dalis – derinkite su megztuku, švarkeliu ir laisvalaikio kelnėmis – džinsinėmis, „chino“, kamufliažinėmis ar kitokio jums patinkančio dizaino. Taip pat šis drabužis tinkamas vilkėti su džemperiu, megztiniu ar įvairaus tipo striukėmis – odinėmis, „bomber“ stiliaus arba šiltomis pūkinėmis su gobtuvu. Žinoma, pasiūlėme tik keletą variantų, išties, marškinėliai ilgomis rankovėmis – tai būtina garderobo dalis, įsigiję tikrai džiaugsitės patogiai dėvėdami bei galimybe derinti prie daugelio drabužių.

Daugiau kategorijų:

Kaip „Bolf“ parduotuvėje užsisakyti vyriškus marškinėlius su spauda?

Apžiūrėti internetinės parduotuvės Bolf.lt marškinėlių ilgomis rankovėmis asortimentą ir, išsirinkus jums patikusį variantą, jį užsisakyti yra labai patogu ir greita. Visų pirma, vyriškos aprangos kategorijoje pasirinkite „Marškinėliai ilgomis rankovėmis“. Tada nuspręskite, kokio tipo prekės jūs pageidaujate – su paveikslėliu ar be, „V“ formos apykakle ar galbūt susegama ir, žinoma, galite iš karto pasirinkti spalvą. Be to, nustatykite dydį bei, jeigu jums aktualu, kainos limitą. Jeigu nežinote savo dydžio, prekės aprašyme pateikiame dydžių lentelę, kurioje nurodyti matmenys. Toliau spauskite nuorodą „Įdėti į krepšelį“. Baigę apsipirkimą galite dar kartą peržvelgti prekių sąrašą. Kitas žingsnis – įveskite prašomą informaciją, pasirinkite mokėjimo būdą. Jeigu krepšelio suma didesnė nei 70 eurų, jis bus nemokamas. Gavę patvirtinimą už sumokėtas prekes, Jūsų siuntą išsiųsime per 24 valandas. Jeigu norėtumėte prekę grąžinti, taikome 30 dienų grąžinimo garantiją. Jeigu kyla klausimų, puslapio apačioje skiltyje „Pagalba“ rasite atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

pixel