Elegantiškos vyriškos striukės

Produktų kiekis:28
Dydžiai
  • 1-Ubrania
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Elegantiškos vyriškos striukės

Elegantiška striukė turėtų būti kiekvieno madingo vyro spintoje. Turėdami ją po ranka, jūs visada galite sukurti tinkantį stilių jūsų situacijai. Apsivilkę prie jos flanelinius marškinius lengeliais, klasikinius džinsus ir sportinius batelius, bus sukurtas madingiausias gatvės aprangos komplektas, puikiai tinkantis kasdieniam naudojimui - darbui, jei įmonė neturi griežtų aprangos kodo taisyklių, susitikti su draugais ar į pasimatymą kino teatre. Kita vertus, elegantiškos striukės su chino stiliaus kelnėmis, vienspalviais marškiniais ir odiniais batais yra pasiūlymas aprangai, kuri tiks oficialesnėse situacijose.
Tarp madingiausių elegantiškų vyriškų striukių metų metus vyrauja tie patys stiliai, nors jų dizainas, įkvėptas dabartinių tendencijų, šiek tiek modifikuotas. Mūsų plačiame asortimente vyrams netrūksta nesenstančio hito, stiliškai primenančio „husky“ stiliaus striukes. Nors vardas skamba paslaptingai, jų išvaizda yra visiems žinoma. Šiuo metu tai yra viena populiariausių elegantiškų vyriškų striukių, tačiau su jos kūrimu susijusi istorija nepaskelbė tokios didžiulės sėkmės mados pasaulyje. Jos prototipas buvo sukurtas patogiam kaimo gyvenimui. Tokio tipo klasikinę striukę dėvedavo medžioklėje, žvejyboje ar gamtoje. Iš pradžių šios striukės buvo naudojamos tik dviem spalvomis - tamsiai mėlyna ir tamsiai žalia, kadangi dažniausiai buvo naudojamos gamtoje. Jos išsiskiria paprastu ir plačiu kirpimu, dygsniuotais rombais ir intarpais padarytais ant tų raštų, kurie randasi striukės užpakalinėje dalyje, nors striukė užsegama užspaudimais. Taip pat būdinga šios elegantiškos vyriškos striukės priekinė dalis - su dviem didelėmis, prisiūtomis kišenėmis be atvartų, velveto apykakle ar žalvariniu užsegimu. Įdomu tai, kad jo autorius yra britas - seras Steponas Guylasas, pensininkas pulkininkas, kuris per savo karinę tarnybą konstravo karinę aprangą ir po ilgo intensyvaus darbo metų nutarė visam laikui įsikurti vienoje iš Britanijos apskričių, arti gamtos, pasimėgauti savo mėgstamomis aistromis gamtoje.
Didžiąją dalį šio klasikinio prototipo galima pamatyti bet kurioje šiuolaikiškoje, elegantiškoje vyriškoje striukėje, nors šių dienų modeliai tikrai yra įvairesni. Parduotuvės lentynose galite rasti tokio tipo įvairių spalvų drabužių su daugybe dekoratyvių elementų pvz., su įvairių spalvų siūlėmis. Šiuolaikinės elegantiškos striukės puikiai dera prie didmiesčio charakterio, pabrėžiant kiekvieną stilių, nesvarbu, ar tai paprastai yra gatvės apranga, ar elegantiškesnė, kasdieninė.
Didžiausi elegantiškų vyriškų striukių privalumai: nesenstantis, visada madingas stilius, universalumas ir funkcionalumas. Mūsų pasiūlyme netrūksta demisezoninių viršutinių drabužių vyrams. Tokios striukės gali būti sėkmingai dėvimos pavasarį ir rudenį, atrodo elegantiškai ir madingai.

pixel