Vyriški švarkai

Produktų kiekis:22
Dydžiai
  • 1-Ubrania
  • Marynarki
Spalvų
Kaina
Gamintojas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Švarkas vyro spintoje užima ypatingą vietą – galima net teigti, kad švarkas – tai vyro įvaizdžio svarbiausia puošmena. Visų pirma, tai elegancijos bei solidumo suteikiantis drabužis oficialioms progoms ar šventėms. Taip pat švarkas gali alsuoti ne tik klasikiniu pojūčiu, bet ir žaviu laisvalaikio stiliumi. Todėl švarkai vyrams yra puikus pasirinkimas ieškant išraiškingo miesto mados akcento. Žinoma, kaip gi be visų mėgstamo džinsinio švarko? Juk džinsinis švarkas – tai veržlumo bei jaunatviško polėkio ženklas, universalus, tačiau ir individualų stilių atskleidžiantis drabužis. Taigi kviečiame apžiūrėti mūsų asortimentą bei įsigyti taip vertinamą aprangos elementą – vyrišką švarką.

Vyriškų švarkų tipai

Pirmiausia, vyriško stiliaus karalius – klasikinis švarkas. Klasikinis švarkas gali būti įvairių spalvų: tradicinės juodos, tamsiai mėlynos, pilkos, itin puošnios baltos ar net raudonos – mėgstantiems išsiskirti iš minios. Pabrėžtina, kad klasikinis švarkas turi būti pagamintas iš aukštos kokybės audinio, tinkamo kirpimo, kad pabrėžtų vyro solidžią figūrą. Kita vertus, laisvalaikio tipo švarkai yra laisvesnio kirpimo, tačiau ne ką mažiau išryškinantys vyrišką siluetą. Sportinio tipo švarkai pagaminti iš minkštesnio audinio, todėl nevaržo judesių, juos itin malonu bei patogu dėvėti. Nepamirštamas ir miesto stiliaus legenda tapęs džinsinis švarkas. Įvairūs modeliai, džinso atspalvis bei audimo tipas, papildomos detalės, antsiuvai bei logotipai – visa tai – jūsų individualaus stiliaus išraiška.

Daugiau kategorijų:

Su kuo dėvėti vyrišką švarką?

Visų pirma, yra daugybė pasirinkimų, kaip derinti vyrišką švarką – priklauso, kokio tipo yra švarkas. Klasikinis elegantiškas vyriškas švarkas paprastai yra vilkimas kaip kostiumo dalis arba su klasikinėmis kelnėmis. Jeigu galvojate apie išskirtinę oficialią progą, patariame rinktis suderintų dalių kostiumą su liemene – taip atrodysite itin puošniai. Laisvesniam aprangos kodui, galite rinktis ir skirtingų spalvų klasikinį švarką ir kelnes, suteikdami savo įvaizdžiui išskirtinumo. Jeigu švarką ruošiatės dėvėti laisvalaikiu, atsiveria begalė pasirinkimų. Vyriškas švarkas puikiai dera prie džinsų, kitokio stiliaus kelnių ar net šortų. Prie laisvalaikio modelio švarko tiks įvairūs marškiniai, marškinėliai – ilgomis rankovėmis ar trumpesnėmis, taigi jausitės patogiai ir pasiruošęs visoms progoms.

Kaip „Bolf“ parduotuvėje užsisakyti vyrišką švarką?

Vyrui savo spintoje vertėtų turėti keletą skirtingo stiliaus švarkų, kad lengvai rastų tinkamą įvaizdį visais atvejais. Taigi internetinėje parduotuvėje Bolf.lt kviečiame išsirinkti vyrišką švarką, tai padaryti labai paprasta. Pirmiausia, pasirinkite vyriškos aprangos kategorijoje pasirinkite „Vyriški švarkai“ skiltį. Tada galite apžiūrėti visą prekių asortimentą arba tiksliau pasirinkti švarko tipą, spalvą, dydį, kainą. Prie kiekvienos prekės yra pateikta dydžių lentelė, kad palygintumėte atitikimą su jūsų apimtimis. Išsirinkę prekę, spauskite „Įdėti į krepšelį“. Pateikę reikalingą informaciją, pasirinkite apmokėjimo būdą. Gavę patvirtinimą už sumokėtas prekes jūsų siuntą išsiųsime per 24 valandas. Jeigu netiko dydis ar norėtumėte grąžinti, prekėms taikome 30 dienų grąžinimo terminą. Be to, iškilus klausimams pabandykite peržiūrėti skiltyje „Pagalba“ nurodytą informaciją.

Prieš pradedant apsipirkinėti, rekomenduojame prisijungti prie paskyros arba jeigu jos neturite, susikurti. Taip apsipirkinėjimas kitą kartą bus dar greitesnis ir patogesnis. [galite dar įsprausti]

pixel