Vyriški paltai

Produktų kiekis:59
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Vyriški paltai yra klasikinio stiliaus detalė, kuri visada buvo ir bus madinga. Šis drabužis išsiskiria tuo, nes yra lengvai derinamas, pabrėžia kūno linijas. Vyriškas paltas puikiai dera prie klasikinių drabužių, tokių kaip kelnės ar marškiniai. Jeigu pasirinkote mėlynos spalvos vyrišką paltą, jis puikiai derės prie tamsios spalvos marškinių ir kelnių. Rudas paltas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori suteikti įvaizdžiui subtilumo. Prie jo nesunkiai priderinsite šviesios arba bordo spalvos marškinius bei kelnes. Tamsiai rudos spalvos batai taip pat yra puikus pasirinkimas prie rudos spalvos palto. Šiltėjant orams, pavasariniai paltukai tampa neatsiejama stilingo įvaizdžio dalimi, nes atrodo ypač tvarkingai ir klasiškai.

Kaip pritaikyti vyrišką paltą prie figūros?

Renkantis vyrišką paltą svarbu atkreipti dėmesį modelį. Klasikinio palto modelis dažnai būna įliemenuotas, pabrėžiantis krūtinę ir nugarą, siaurėjantis ties apačia. Jeigu norite pabrėžti savo figūrą, šio modelio vyriškas klasikinis paltas yra puikus pasirinkimas, nes jis nesuteiks “oversize” efekto. Jeigu vis gi norite palto, kuris ne taip ryškiai pabrėžtų figūra, vertėtų atkreipti dėmesį į paltą, kuris bus platesnio modelio ir tiesaus kirpimo, neįliemenuotas. Tai modernus pasirinkimas, kuris suteiks įvaizdžiui paslapties. Svarbu pasirinkti tokį modelį, kuris patinka ir su kuriuo jaučiatės komfortabiliai.

Daugiau kategorijų:

Kaip užsisakyti vyrišką paltą Bolf parduotuvėje?

Išsirinkti vyrišką ar moterišką paltą gali būti sudėtingas ir varginantis procesas. Tai greitai ir patogiai galite atlikti Bolf.lt internetinėje parduotuvėje, kurioje rasite ypač platų vyriškų paltų pasirinkimą. Taip pat čia rasite ir stilingų paltų moterims. Prieš pradedant apsipirkinėti, rekomenduojame prisijungti prie paskyros arba jeigu jos neturite, susikurti. Taip apsipirkinėjimas kitą kartą bus dar greitesnis ir patogesnis. Vyriškų drabužių kategorijoje, pasirinkite vyriškus paltus. Šiame žingsnyje nuspręskite, kokio tipo vyriško palto norėsite: su pašiltinimu, dvieilio, bei žinoma svarbiausia - kokios spalvos.

Išsirinkę tinkamo dydžio ir spalvos vyrišką paltą, paspauskite ant jums tinkamo dydžio. Jeigu nežinote savo dydžio, prie drabužio aprašymo rasite dydžių lentelę, kurioje nurodyti išmatavimai. Toliau spauskite “įdėti į krepšelį”, šis mygtukas bus dešinėje ekrano pusėje. Baigę apsipirkinėjimą, galite peržvelgti visas išsirinktas prekes skyrelyje krepšelis, kuris pavaizduotas ekrano dešiniąjame kampe. Toliau liks įvesti informaciją prekių pristatymui, jeigu krepšelio suma didesnė nei 70 eurų, jis bus nemokamas. Pasirinkite jums patogų mokėjimo būdą ir gavus patvirtinimą už sumokėtas prekes jūsų siuntą išsiųsime per 24 valandas. Jeigu netiko dydis ar norėtumėte grąžinti, prekėms taikome 30 dienų grąžinimo garantija. Jeigu kyla klausimų, puslapio apačioje skiltyje “Pagalba” rasite atsakymus į visus kylančius klausimus.

pixel