Vyriškos striukės džinsinės

Produktų kiekis:82
Dydžiai
  • 1-Ubrania
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 2

Džinsinės striukės vyrams

Džinsinės striukės – tai nesenstanti klasika. Sunku patikėti, kad kadaise darbininkų drabužių medžiaga laikytas džinsas, tapo svarbia mados pasaulio dalimi. Džinsines striukes dėvi visi: dainininkai, aktoriai, verslininkai ir, jei bandytume išvardinti visus, šis sąrašas greitai nesibaigtų. O Jūsų garderobe yra vyriškas džinsinis švarkas? Gal pats metas papildyti drabužių spintą? Bolf gali padėti! Peržiūrėkite elektroninės parduotuvės pasiūlymus ir raskite sau tinkamą džinsinę striukę ar švarką.

Vyriškų džinsinių striukių tipai

Gali būti išskirtos 3 vyriškų džinsinių striukių kategorijos pagal užsegimo būdą. Įvairūs prekiniai ženklai siūlo džinsines striukes su užtrauktukais, spaudėmis, bet labiausiai paplitęs užsegimas yra metalinės sagos. Džinsines striukes taip pat galima skirstyti į tipus pagal stilių. Klasikiniams vyriškiems džinsiniams švarkams būdingas trumpas ilgis, kišenės ties krūtine ir juosmeniu, siaurėjančios rankovės su atvartu ir sagomis rankogaliuose bei atlenkiama apykaklė. Kitas tipas, kurį galima išskirti pagal stilių – laisvalaikio džinsiniai švarkai. Pagrindinis šio stiliaus džinsinių švarkų akcentas yra medžiaginis gobtuvas. Kai kurie modeliai suprojektuoti taip, jog atrodo, kad džinsinė liemenė būtų uždėta ant medžiaginio džemperio su gobtuvu. Dar vienas tipas yra džinsinės striukės su kailiu. Jos atrodo kaip klasikiniai džinsiniai švarkai, bet turi kailio pamušalą, kuris matyti tik ant apykaklės ir ties užsegimu. Jei visos džinsinės striukės puikiai tinka pavasariui, ankstyvam rudeniui ir net vasarai, tai vyriški švarkai su kailiu yra vėlyvo rudens ir žiemos drabužis. Taip pat galima išskirti kelias pagrindines džinsinių striukių spalvas, t. y. mėlyna, juoda ir pilka. Rečiau pasitaikančios spalvos – ruda, balta, raudona ir kitos.

Daugiau kategorijų:

Ką dėvėti su vyriškomis džinsinėmis striukėmis?

Jei turite madingą džinsinę striukę, sukurti daugybę stilingų įvaizdžių ir rodyti puikų stiliaus pajautimą gana paprasta. Suklysite tik tokiu atveju, jei prie džinsinės striukės nuspręsite priderinti klasikinį švarką. Bet greičiausiai to nedarysite, nes tai nebus nei patogu, nei stilinga. Tai ką gi dėvėti su vyriškomis džinsinėmis striukėmis, kad kiekviename žingsnyje atrodytumėte žavingai? Pirmiausia išsiaiškinkime, kokios kelnės būtų tinkamas pasirinkimas, o jų yra tikrai nemažai. Su džinsiniu švarku puikiai dera sportinės ir jogger stiliaus kelnės. Jas reikėtų rinktis kasdienai ir laisvalaikiui. Išeigai galite derinti džinsinį švarką su chino stiliaus kelnėmis, stilingomis klasikinėmis kelnėmis arba džinsais. Šioje vietoje įsiminkite svarbią informaciją, kad viename derinyje esantys jeans drabužiai negali būti to pačio atspalvio. Vasarą prie plonos džinsinės striukės puikiai atrodo medžiaginiai ir džinsiniai šortai. O kaip dėl viršutinės aprangos dalies? Čia Jūsų pasirinkimu gali tapti megztiniai, marškinėliai, džemperiai, marškiniai, ypač žavingai atrodo languoti flaneliniai marškiniai vyrams. Taigi, derinti drabužius su džinsinėmis striukėmis labai paprasta, tereikia šiek tiek fantazijos ir kūrybiškumo.

Kaip užsisakyti vyrišką džinsinę striukę iš Bolf parduotuvės?

Internetinėje parduotuvėje Bolf klientų laukia puikūs pasiūlymai. Čia rasite daug stilingų džinsinių striukių. Bent viena iš jų tikrai atitiks Jūsų poreikius ir stilių. Be to, dažnai drabužiams taikome įvairias akcijas, todėl norimas prekes galite įsigyti gerokai pigiau. Kad išsirinkti džinsinę striukę būtų lengviau, nepamirškite pasinaudoti patogiais filtrais, tokiais kaip dydis, medžiaga, spalva, kaina ir pan. Jie leis atrinkti tik tas prekes, kurios labiausiai Jus domina. Kai išsirinksite tinkančia ir patinkančią džinsinę striukę, įdėkite ją į pirkinių krepšelį ir paspaudę vos vieną mygtuką galėsite pradėti užsakymą. Suvesite savo duomenis, atliksite apmokėjimą ir užsakymas bus baigtas. Tiesa, prekių pristatymo kaina yra 3,99 EUR, tačiau perkant už 70 EUR ir daugiau pristatymas – nemokamas. Todėl verta pasidairyti tarp kitų drabužių. Galbūt dar kelios prekės be džinsinės striukės papildys Jūsų krepšelį, o vėliau ir garderobą.

pixel