Vyriškos softshell striukės

Produktų kiekis:35
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Softshell Striukės

Softshell striukės – idealios striukės apsisaugoti nuo vėjo ir lietaus
Vyriškos „softshell“ striukės yra puikus pasirinkimas ne tik profesionaliems sportininkams ar mėgėjams, mėgstantiems aktyviai leisti laiką lauke, bet ir vyrams, kurie kasdien vertina patogumą ir universalų stilių. Jos ypač geros per žygius po kalnus, žygius ar spontaniškas rudens keliones į miestą. Taigi, kaip paaiškėja, vyriška softshell striukė yra vienas būtiniausių daiktų kiekvieno vyro spintoje. Tai puikiai apsaugo nuo vėjo ir šalčio, tačiau taip pat garantuoja unikalų naudojimo komfortą net ir ekstremaliausiomis oro sąlygomis. Labai patogios ir ypač funkcionalios vyriškos softshell striukės puikiai tinka žygiams po kalnus ar kelionėms pėsčiomis, tačiau jos taip pat yra nepakeičiamos ankstyvo pavasario pasivaikščiojimų ar susitikimų su draugais metu. Bėgiojant užtirkrins tinkamą izoliaciją nuo šalčio. Tinka idealiai bėgiojant lietuje.

Softshell audinys, taip atsiranda kvėpuojančios striukės
Softshell yra specialių audinių rūšis, efektyviai apsauganti nuo vėsinančio vėjo poveikio, todėl tokios striukės dažnai vadinamos „windstoper“. Tuo pačiu šios turistinio pobūdžio striukės išsiskiria aukšto lygio kvėpavimo sistema, t.y., gebėjimu pašalinti vandens garus, kuriuos gamina žmogaus kūnas intensyvios mankštos metu. Bolf pasiūlyme yra platus patogių ir universalių vyriškų softshell demisezoninių striukių pasirinkimas, kurios yra sensacingas kiekvieno vyro pavasario ir rudens-žiemos drabužių spintos papildymas. Galimi modeliai išsiskiria iš kitų puikia kokybe ir madingu dizainu, todėl jos puikiai tinka vyrams, ieškantiems funkcionalios ir tuo pačiu stilingos demisezoninės striukės.

Softshell striukės - išsirinkite sau tinkamiausią modelį
Dėka tokių elementų kaip nuimamas gobtuvas, stati apykaklė, reguliuojamos rankovės ar rankogaliai ir net vidinė telefonų kišenė arba „skipass“ kišenėlė ant rankovės, softshell striukės vyrams gali būti pritaikytos kiekvieno vartotojo poreikiams. Nepaisant priedų, visi modeliai užtikrina puikią apsaugą nuo vėjo ir šalčio, tuo pačiu leisdami odai kvėpuoti. Taip pat svarbu pabrėžti unikalų softshell striukių stilių. Jos puikiai pabrėžia figūrą ir tuo pačiu efektyviai apsaugo nuo lietaus ar šalto vėjo. Be to, nereikia vilktis kelių sluoksnių drabužių ir tuo pačiu apsaugo nuo hipotermijos ar kūno perkaitimo, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Softshell striukės yra kur kas daugiau nei paprasta striukė nuo vėjo. Bolf prekės ženklo siūlomi modeliai yra labai lengvi, nepaprastai lankstūs, nevaržo judesių ir yra labai efektyvi izoliacija nuo vėjo ir ne labai stipraus lietaus. Žmonės, norintys juos pritaikyti individualiems skoniams, gali pasirinkti estetinius priedus pagal savo skonį. Softshell striukės turi dekoratyvines kontrastingų spalvų užtrauktukus ir praktiškas išorines ir vidines kišenes. Vyriškos softshell striukės yra nepakeičiamos tiek vėjuotos, tiek drėgnos auros metu. Dėl turimų stilių įvairovės ir sodrių spalvų jos puikiai papildo bet kokį lauko stilių.

pixel