Supakuoti kaip dovaną


Sukaktis, gimtadienis, kalėdinė dovana? Kiekviena galimybė padovanoti mylimam žmogui dovaną yra unikali Bolf.lt žino, kad kiekviena dovana džiugina


Pasirinkite parinktį SUPAKUOTI KAIP DOVANĄ jeigu:


  • Norite būti garantuoti elegantiška dovana
  • Jums patinka rengti staigmenas
  • Jūs neturite kantrybės pakuoti

Stilinga dovana


  • Parinkti produktai bus supakuoti į stilingą juodą dėžutę.
  • Dėžutę papildo elegantiškas sidabrinis kaspinėlis.
  • Pakuotė bus išsiųsta specialioje dėžėje su specialiu užpildu, kad pasiektų jus saugiai, nepažeista.
  • Dydis bus pritaikytas pagal užsakytų gaminių dydį ir kiekį.

Kaip galite įtraukti paslaugą į savo krepšelį?


1 žingsnis


Pasirinkite produktus ir eikite į krepšelį. Po pirkinių sąrašu pamatysite parinktį pridėti „Supakuoti kaip dovaną“, kurią reikėtų pasirinkti.



2 žingsnis


DĖMESIO! Dėl riboto dėžės dydžio galite sudėti iki 2 mažesnių produktų arba 1 didelį į 1 dėžutę (taikoma visoms striukėms). Jei norite pakuoti daugiau produktų, rinkitės tinkamą dovanų pakuotės kiekį ir komentaruose aprašykite, kaip turėtume supakuoti drabužius. Lange „Užrašai, kuriuos reikia pakuoti dovanai“ parašykite, kuriuos produktus turime jums paruošti. Nepamirškite nurodyti produkto pavadinimo ir numerio (pvz., Bolf marškinėliai SS231). Paspaudus IŠSAUGOTI, jūsų komentarai bus priskiriami užsakymui.




Jei norite redaguoti savo komentarus, tai galite padaryti prieš baigdami apsipirkti naudodami komentarų taisymo funkciją.>>



Mokesčiai

Į užsakymo sumą pridedama standartinė pakuotė, 1 vnt. 9.95 Eur.



Dėmesio

Grąžinant ar pateikus skundą dėl prekės, kuri buvo supakuota kaip dovana, skundas bus susijęs tik su pačiu produktu. Pagal parduotuvės nuostatus, dovanų pakuotės negrąžinamos ir už jas skundai neteikiami. Prašome atidžiai apsvarstyti savo pirkinius.


pixel