Internetinis drabužių didmenininkas internete

Bolf.lt galite apsipirkti didemeniniu būdu. Kviečiame perskaityti žemiau pateiktą informaciją.
Didmeninį užsakymą galite pateikti www.bolf.lt, anksčiau šioje svetainėje įgiję didmenininko statusą.

Dabartinės ribinės nuolaidos:

Nuolaidos suma Užsakymo vertė
3% nuo 120 eur iki 299.99 eur
5% nuo 300 eur iki 1199.99 eur
10% virš 1200 eur

Nuolaidos apskaičiuojamos automatiškai, kai viršijama reikalinga suma.

Ribinė nuolaida nesumuojama su naujienlaiškio prenumeratos nuolaida, jei bandysite naudoti abi nuolaidas, bus imama didesnė.

b2b malpka bolf kropeczka com

Apmokėjimas:


Mes priimame mokėjimus valiuta EUR, EUR, CZK
Sąskaitos numeris:
kodas BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWXXX

Valiutai PLN: 53 1140 1850 0000 2925 9200 1005
Valiutai EUR: 37 1140 1850 0000 2925 9200 1002
Valiutai CZK: 15 1140 1850 0000 2925 9200 1010

Bolf Sp. z o.o.
ul Kożuchowska 32
65-364 Zielona Góra

Taip pat priimame mokėjimus per PayPal.

Norint pateikti užsakymą, reikalaujame, kad patvirtintumėte sutikimą su nuostatomis.

Jei pirkėjas turi Europos PVM mokėtojo kodą, pateikite jį kartu su įmonės rekvizitais. Transporto išlaidas ir visus muitus moka pirkėjas. Prieš perkant, perskaitykite paskirties šalies importo sąlygas ir muitų tarifus.

Siuntimas:

Lietuvoje užsakymas bus siunčiamas DPD kurjeriu. Siuntimo kaina priklausys nuo užsakymo svorio.

Atsiimti pačiam:

Užsakyma taip pat galima atsiimti asmeniškai, adresu:

Bolf.lt
ul Kożuchowska 32
65-364 Zielona Góra

darbo dienomis, nuo 10:00 iki 19:00.

Didemeninis aprangos Bolf pasiūlymas yra visiems pardavėjams, kurie norėtų turėti savo pasiūlymuose madingus ir populiarius drabužius iš kolekcijos Bolf. Didmeninę prekybą online įvertins visų parduotuvių savininkai, kurie mėgsta patogumą ir gerbia savo laiką. Pirkdami internetu galite patogiai naršyti tūkstančius „Bolf“ produktų ir pasirinkti tuos, kurie geriausiai tinka jūsų verslui ir pardavimo profiliui.

Internetinės drabužių didmeninės prekybos klientai gali pasikliauti greitu pristatymu. Lenkijoje ir Europos Sąjungoje mes naudojame patikimų kurjerių kompanijų paslaugas. Prekes gabename ir už ES ribų. Pirkinius iš Bolf parduotuvės taip pat galite atsiimti asmeniškai Zielona Guroje.

Norėdami naudotis internetinio sandėlio paslaugomis, pirmiausia turite užpildyti didmenininko registracijos formą. Turite pateikti visus savo verslo duomenis ir parašyti trumpą aprašymą. Mokėjimas už prekes turėtų būti atliekamas nurodytose internetinėse sąskaitose arba per internetinius mokėjimus, pvz., PayPal. Mes priimame mokėjimus PLN, EUR ir CZK.

Didmeninė internetinė parduotuvė Bolf siūlo drabužių, kuriuos taip pat galima įsigyti mažmeninėje prekyboje. Yra keli tūkstančiai produktų, skirtų vyrams ir moterims. Yra madingi, populiarūs ir noriai pasirenkami klientų. Jiems būdingi madingi raštai, paveikslėliai, aukšta kokybė ir patraukli kaina. Ypač vertas dėmesio platus vyriškų marškinėlių, džemperių, sportinių kostiumų ir kelnių pasirinkimas. Tarp moteriškų drabužių įvairios striukės, liemenės ir džemperiai.

Internetinė didmeninė parduotuvė prekyboje taip pat turi didelį vyriškų batų pasirinkimą – pusbačius, sportinius batus, batus kasdienai, sporbačius ir daugelį kitų. Taip pat yra akį traukiančių priedų, tokių kaip diržai ir beisbolo kepurėlės.

Apsipirkimas didmeninėje drabužių parduotuvėje taip pat reiškia patrauklias kainas, o nuolatiniams klientams - palankią nuolaidų sistemą. Mes raginame jus naudotis mūsų internetinės didmeninės parduotuvės paslaugomis. Tai garantuoja platų asortimento pasirinkimą ir reguliariai pasirodančius naujus produktus, kuriuos galėsite pasiūlyti savo parduotuvių klientams.

pixel