Moteriškos liemenės

Produktų kiekis:202
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 4

Moteriškos liemenės

Moteriška liemenė – tai rūbas, vertas vietos Jūsų drabužių spintoje. Jų universalumui neprilygsta nei vienas kitas drabužis. Įvairaus stiliaus liemenės moterims dėvimos ištisus metus, o ką jau kalbėti apie tai, kiek stilingų aprangos ansamblių galima su jomis sukurti. Greičiausiai dėl to moteriškos liemenės jau daug metų iš eilės tampa mados hitu.

Moteriškos liemenės – tipai, raštai, spalvos

Visas liemenes galima rūšiuoti į kelis tipus. Aptarkime populiariausius. Pirmiausia – moteriškos klasikinės liemenės. Tai dygsniuota liemenė, dažniausiai trumpa, bet gali būti ir ilgų modelių, gaminama iš poliesterio ar nailono, užsegama užtrauktuku. Patys populiariausi šių liemenių modeliai turi kišenes ir gobtuvus. Be to, įvairūs prekės ženklai siūlo platų spalvų pasirinkimą. Kitas populiarus tipas – kailinės liemenės. Tai ilgos moteriškos liemenės, paprastai neturinčios užsegimo. Kailines liemenes galima rinkis iš įvairių kailių raštų. Dar vienas liemenių tipas yra džinsinio audinio liemenės. Šios stilingos moteriškos liemenės kaip viršutinis drabužis dėvimos tik vasarą. Kitais metų laikais jos tampa dailia įvairių drabužių ansamblių dalimi. Dažniausiai vyraujančios spalvos yra mėlyna, juoda ir balta. Ilgis ir užsegimo tipas gali būti įvairus.

Daugiau kategorijų:

Kaip stilizuoti ir dėvėti moteriškas liemenes – ką reikėtų atsiminti?

Kadangi dygsniuotos šiltos moteriškos liemenės yra sportinio stiliaus, puikiai dera su sportiniais ir laisvalaikio drabužiais. Tokios liemenės yra patogios sportui, kalnų ir miškų žygiams. Tai universalus kasdienis pasirinkimas rudeniui. Tuo tarpu kailinės liemenės yra išeigai skirtas drabužis. Jas stilingos moterys mėgsta dėvėti kaip papildomą sluoksnį ant demisezoninių, ypač odinių striukių. Tiesa, svarbu atsiminti, kad Jūsų pasirinkimu turėtų tapti didesnis dydis, jei liemenę planuojate dėvėti ant striukės. Džinsinės liemenės puikiai atrodo ant įvairių palaidinukių ilgomis ir trumpomis rankovėmis. Be to, pastarojo laiko mados hitas yra crop top stiliaus marškinėlių ir džinsinės liemenės derinys, kurį pasirinkusi atrodysite madingai bei stilingai.

Puikiai tinkanti moteriška liemenė – kaip ją užsisakyti iš Bolf parduotuvės?

Prekinis ženklas Bolf liemenių kategorijos asortimente yra paruošęs neįtikėtinai daug puikių pasiūlymų. Čia rasite įvairių tipų, spalvų, raštų ir stilių dailių moteriškų liemenių. Be to, galėsite pasirinkti idealiai sau tinkantį dydį, nes prie kiekvienos iš liemenių yra išsami ir aiški dydžių lentelė. Tiesa, jei apsipirksite Bolf.lt, užsakymo sulauksite greitai, nes mes garantuojame prekių išsiuntimą per 24 val.

pixel