Vyriška paplūdimio apranga

Produktų kiekis:50
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Paplūdimio apranga vyrams

Artėjant vasarai daugelis vyrų ieško tinkamų maudymosi šortų. Svarbu pasirinkti geriausią kirpimą ir dydį tinkantį jūsų figurai, kad paplūdimyje ar baseine jaustumėtės užtikrintai. Vyrų maudymosi šortų modelis taip pat yra svarbus. Keletą sezonų ryškių spalvų paplūdimio apranga buvo būtinybė: neoninės spalvos, kamufliažiniai raštai, dideli raštai ar paveiklėliai – mada suteikia daugybę drąsių variantų.

Kaip išsirinkti vyriškus maudymosi šortus

Pasirinkti tinkamus maudymosi šortus nėra lengva. Jie būna įvairių stilių. Paplūdimyje labiausiai tinka laisvi maudymosi šortai, siekiantys šlaunų vidurį ar kelius. Kita vertus, plaukiojimui baseine geriausiai tinka prigludusios maudymosi kelnaitės. Taip pat labai svarbu pasirinkti tinkamo dydžio maudymosi kelnaites, kad jie nevaržytų judesių ir tuo pačiu išliktų stabilūs ant jūsų figūros net ir vandens sporto ar intensyvaus plaukimo metu.

Trumpikės ar maudymosi šortai?

Tinkamo kirpimo pasirinkimas pirmiausia priklauso nuo individualių pageidavimų. Maudymosi trumpikės gerai prigludę prie kūno, yra skirti aktyviems vyrams, kurie sportuoja, mėgsta plaukioti ir dažnai eina į basieną. Tokia paplūdimio apranga puikiai pabrėžia sportinę figūrą, tačiau ji tiks ne visiems. Vyrai, turintys didelę kūno sudėjimą, turėtų pasirinkti paplūdimio šortus vyrams, kurių kirpimas yra laisvesnis, su įdėklu. Dėl to maudymosi šortai neslysta ir suteikia visišką judėjimo laisvę.

Vyriški maudymosi šortai – į ką atkreipti dėmesį

Renkantis maudymosi šortus, svarbu ne tik dizainas ir dydis. Verta rinktis paplūdimio šortus, pasiūtus iš modernių, patvarių audinių, kurie greitai džiūsta ir yra atsparūs vandeniui ir saulei. Be to, jūs taip pat turite atkreipti dėmesį į maudymosi kelnaičių vidų. Laivo stiliaus modeliuose paprastai yra įrengtas patogus tinklelis , kuris užtikrina patogų dėvėjimą net ir intensyvios sportinės veiklos metu.

Maudymosi šortai - kur nusipirkti?

Didžiausią gerų kainų maudymosi šortų pasirinkimą galite rasti internetinėse parduotuvėse. Bolf pasiūlyme yra šimtai vyriškų maudymosi ir paplūdimio aprangos dizainų, bet taip pat įvairių dydžių paplūdimio komplektai . Norint pasirinkti tinkamą, verta sekti kiekvieno gaminio pateiktą dydžių lentelę ir prieš perkant atidžiai išmatuoti klubų ir juosmens apimtį, kad atitiktų kūno tipui tinkamą modelį ir dydį.

Madingi vyriški maudymosi šortai

Verta žinoti, kaip dėvėti vyriškus maudymosi šortus, kad paplūdimyje ar baseine atrodytų stilingai. Taip pat verta parinkti prie jų spalvotus t-shirt arba marškinėlius be rankovių, kurie papildys vasaros aprangą, taip pat prisimins apie batus, pvz., patogias šlepetes – ar šlepetes per pirštą sneakersach. Visa tai bus papildyta priedais akinius nuo saulės ar patogią kuprinę, kurioje tilptų apsauginis kremas nuo saulės, išmanusis telefonas ar fotoaparatas.
pixel