Vyriškos jogger kelnes

Produktų kiekis:312
Dydžiai
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 6

Jogger kelnės vyrams

Vyriškos jogger kelnės vertinamos dėl savo patogumo bei stilingos išvaizdos. Tai sportinio ir laisvalaikio stilių derinys, kuris puikiai tinka įvairioms progoms, tarkim, sportui, pasivaikščiojimams, susitikimui su draugais, laikui gamtoje, o kartais jas galima dėvėti ir darbe, priklausomai nuo biuro aprangos kodo. Kadangi šios kelnės tokios universalios ir visų mėgstamos, Bolf turi platų jų asortimentą.

Vyriškos jogger kelnės – kokios jų spalvos?

Augant jogger stiliaus kelnių populiarumui, kuriamos vis naujos jų kolekcijos, todėl ne tik spalvų, bet ir modelių pasirinkimas nuolatos didėja. Jei Jums patinka tvarka aprangoje, neutralios, ramios ir lengvai derinamos spalvos, geriausias pasirinkimas bus pilka, juoda, mėlyna, ruda, rudai žalia kelnių spalva. O jei esate drąsuolis, nevengiantis rodyti išskirtinio mados pojūčio, idealiai tinka bet kuri ryški spalva, pavyzdžiui, raudona, žalia, oranžinė, vyšninė. Taip pat nepamirškite galimybės rinktis iš skirtingų raštų. Pats populiariausias yra kamufliažinis, tačiau rasite ir kitų. Beje, verta žinoti, kad bėgikai vyrams paprastai siuvami iš medvilnės. Ši medžiaga užtikrina gerą oro cirkuliaciją, todėl leidžia kvėpuoti odai. Tai suteikia dar daugiau komforto. Žinoma, audinyje gali būti kitų sudedamųjų dalių, tačiau visa ši informacija nurodoma prie kiekvienos prekės.

Daugiau kategorijų:

Ką dėvėti su jogger kelnėmis ir kaip jas stilizuoti?

Jogger kelnių stilius yra sportinis. Stilingi jų modeliai turi galuose sutrauktas klešnes bei dideles kišenes ir puikiai atrodo su laisvalaikio drabužiais. Stiliaus žinovai prie jų pataria dėvėti pačius įvairiausius marškinėlius ir džemperius. Prie kai kurių modelių, kurie primena džinsus, galite derinti marškinius, tačiau šie turėtų būti laisvalaikio stiliaus. Geriausias marškinių pasirinkimas, derantis su jogger kelnėmis, yra languoti flaneliniai marškiniai. Kai dėvite marškinėlius ir dailias jogger kelnes, atsegti marškiniai gali pakeisti švarkelį ir būti stilingas stilizacijos akcentas. Dar viena svarbi stilizacijų dalis – avalynė. Batų pramonė sukuria daug puikių produktų, bet prie jogger kelnių geriausiai dera bene visų mėgstami sportiniai batai. Nesvarbu, tai kedai, medžiaginiai ar odiniai sportbačiai, bet kurie sportinio stiliaus batai puikiai užbaigs aprangos ansamblius, kurių pagrindas yra jogger kelnės.

Tobulai tinkančios vyriškos sportinės jogger kelnės – kaip užsisakyti Bolf parduotuvėje?

Elektroninėje parduotuvėje Bolf sportinių jogger kelnių vyrams tikrai netrūksta, taigi čia kiekvienas gali rasti pačias tinkamiausias sau. Į ką atkreipti dėmesį, kad naujos kelnės tobulai tiktų? Svarbiausia, žinoma, geras dydis ir patinkantis stilius. Kadangi visi dydžiai nurodomi išsamioje dydžių lentelėje, rasti tinkamas kelnes nebus sunku. Kai surasite sau tinkančias kelnes, teliks jas užsisakyti. Kadangi pas mus parduodamų drabužių kainos yra patrauklios, o kai kurių prekių kiekis ribotas, vertėtų suskubti. Taip pat svarbu žinoti, kad pristatymas kainuoja 3,99 EUR, tačiau jei Jūsų prekių kaina siekia 70 EUR, prekes pristatysime visiškai nemokamai.

pixel