Vyriškos parka striukės

Produktų kiekis:78
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 2

Parka striukės vyrams

Vyriškos parkos pastaruoju metu yra bene geidžiamiausios striukės. Dėl jų funkcionalumo ir stilingos išvaizdos striukės parkas tapo be galo mėgstamos. Neabejojame, kad ir Jums neprošal turėti bent vieną stilingą parka striukę vyrams savo garderobe. Taigi, žemiau rasite puikius Bolf pasiūlymus. Nepraleiskite progos rudenį ir žiemą pasitikti stilingai!

Vyriškos parka striukės pavasariui ir rudeniui

Populiariausi parka striukių modeliai yra skirti žiemai. Tačiau plačiame Bolf striukių kategorijos asortimente galite rasti stilingų rudeninių ir pavasarinių parkų, kurios yra plonesnės nei žieminės ir be kailių. Visgi esmė išlieka ta pati. Bet kuriam sezonui skirtos striukės medžiaga užtikrina apsaugą nuo žvarbos. Modeliai turi daug kišenių ir didelį gobtuvą. Parkos užsegamos užtrauktuku, o ant užtrauktuko yra atvartas, kuris užsegamas sagomis. Tai žaisminga detalė, puošianti striukę. Parkoms išskirtinumo suteikia prailgintas galas, tačiau galima rinktis klasikinį modelį be šios detalės. Dar vienas visų parkų žavingas akcentas yra sutraukiamas juosmuo, kuriuo gali būti reguliuojamas striukės dydis ir kuriamas dailus siluetas. Tiesa, yra universalių modelių, kur galima nusegti gobtuvą, kailius ir net pašiltinimą.

Daugiau kategorijų:

Su kuo dėvėti vyriškas žiemines ir rudenines parkas?

Vyriška parko striukė yra sportinio stiliaus, todėl prie jos tinka laisvalaikio, sportiniai ir kasdieniai drabužiai. Visgi aktualesnė informacija – aksesuarų ir parka striukių derinimas. Kadangi parkos yra labai funkcionalios ir puikiai apsaugo nuo šalčio, aksesuarų gali neprireikti. Gal tik pirštinės kiek svarbesnės. Jei visgi norite rasti prie Jūsų parkos derančią kepurę ir šaliką, atkreipkite dėmesį į tai, kad striukės ir aksesuarų spalva derėtų. Taip pat įvertinkite, ar striukės modelis yra ryškus. Jei ji spalvinga, su dideliais kailiais, kepurė ir šalikas turėtų būti blankesni. Išties, jei norite rodyti puikų stiliaus supratimą, nepersistenkite, nes parkos jau ir taip yra gana ryškus aprangos pagrindas.

Kaip Bolf parduotuvėje rasti tobulą vyrišką parką?

Be abejonės, tobula parka bus ta kuri idealiai tiks ir patiks būtent Jums. Bolf klientų laukia platus vyriškų parkų pasirinkimas, tad kiekvienas galės surasti sau tobulą. Be to, galime pasiūlyti įvairių spalvų, raštų, dizainų ir dydžių. Mūsų parduotuvėje šių prekių kaina svyruoja nuo 29 iki 80 eurų. Taigi, kiekvienas ras ne tik savo poreikius, bet ir galimybes atitinkančią parka striukę. Bolf.lt pateikti užsakymą labai paprasta, o prekės išsiunčiamos greitai. Tad tikrai nereikės ilgai laukti, kol gausite savo prekes.

pixel