Vyriški džinsai

Produktų kiekis:282
Dydžiai
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 5

Džinsai vyrams

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite įvairių vyriškų džinsų, kurių negali trūkti nei vieno vyro garderobe. Juk tai unikalios kelnės, kurios daugybę metų karaliauja mados pasaulyje. Keičiasi tik fasonai, bet esmė išlieka ta pati. Taigi, mes pasirūpinome, kad Bolf.lt rastumėte įvairaus kirpimo ir skirtingų spalvų džinsų. Bent keli iš jų privalo papildyti Jūsų drabužių spintą.

Vyriški džinsai – kasdienis laisvalaikio stilius

Jei išėję į miestą pasivaikščioti, nuėję į kavinę ar kitą panašią vietą suskaičiuotumėte, kiek ten yra žmonių su džinais, greičiausiai tokių būtų gerokai daugiau nei pusė. Argi tai neįrodymas, kad stilingi džinsai vyrams puikiausiai tinka laisvalaikiui? Svarbiausia – patogi medžiaga, tinkamas kirpimas, dailus siluetas ir stilingas bendras įvaizdis. Įvairūs prekių ženklai, tarp jų ir Bolf, gali pasiūlyti stilingų modelių kiekvienam. Jei esate klasikos mėgėjas, Jums, be abejo, reikalingi klasikiniai džinsai vyrams. Šie yra patys universaliausi ir tinka visiems figūrų tipams. Stileivų dėmesį visada patraukia siaurėjantys džinsai vyrams. Visgi, jei esate stambaus sudėjimo, venkite šių džinsų. Pašiltinti džinsai vyrams puikiai tinka žiemos metu, jei pėsčiomis einate į darbą ar mėgstate ilgus pasivaikščiojimus snieguotais takais. Šiandien madingi džinsai vyrams yra tiesaus kirpimo. Laisvi šių kelnių modeliai puikiai atrodo bet kokio kūno sudėjimo vyrams. Tačiau neapsiribokite vien madingiausiais modeliais. Jūs turite galimybę rinktis, ką tik norite, nes bet kurie džinsai yra tiesiog nesenstanti klasika, kuri iš mados neišeina niekada.

Daugiau kategorijų:

Ką derinti prie vyriškų džinsų – populiariausi stiliai

Nors džinsus derinti su kitais drabužiais gana paprasta, net neabejojame, kad kartais kyla dvejonių dėl vieno ar kito derinio pasirinkimo. Tačiau visas abejones vykite į šalį. Jei norite visur ir visada atrodyti puikiai, pasirūpinkite, kad Jūsų garderobe būtų slim džinsai vyrams. Jie tinka įvairaus tipo figūroms ir prie jų dera bet kokie drabužiai, tiek laisvalaikio, tiek formalūs. Populiariausias pusiau formalaus stiliaus derinys yra džinsai, balti marškiniai, odinė striukė arba švarkas, klasikiniai pusbačiai ar mokasinai. Laisvalaikiu galite dėvėti, ką tik norite: džemperius, marškinėlius, megztinius, odines, sportines ar džinsines striukes. Avalynės pasirinkimas taip pat platus. Prie džinsų tinka bet kokie sportiniai ir laisvalaikio batai. Tiesiog išlaisvinkite fantaziją ir sukurti derinius su džinsais bus paprasčiau nei paprasta.

Kaip išsirinkti ir užsisakyti tobulus džinsus Bolf parduotuvėje?

Jei ieškote naujų džinsų, esate geriausioje vietoje. Parduotuvės Bolf vyriškų džinsų kategorijos asortimentas toks platus, kad kiekvienas ras kelnes pagal savo stilių. Kalbant apie tobulus džinsus, svarbiausia tinkamas dydis, patinkantis fasonas bei spalva ir patraukli kaina. Mes garantuojame, kad visa tai rasite Bolf parduotuvėje. Be to, daugelio kolekcijų prekės yra nukainojamos ir vyksta didelis išpardavimas, todėl galite pasinaudoti puikia proga ir apsipirkti pigiau. Taigi, peržiūrėkite mūsų pasiūlymus ir patogiai bei saugiai apsipirkite.

pixel