Vyriški megztiniai su gobtuvu

Produktų kiekis:9
Dydžiai
Spalvų
pasiūlymas
Produkto tipas

Vyriški megztiniai su gobtuvu

Megztiniai su gobtuvu – viena didžiausių vyriškos mados tendencijų, nes tai yra patogus, praktiškas ir kartu labai stilingas drabužis. Mūsų interneto parduotuvėje siūlomų megztinių gobtuvai reguliuojami kabančiais raišteliais arba įsiūti taip, kad nereikia reguliuoti. Kai kurie papildomai pašiltinti flisu, todėl drabužiui suteikia originalumo. Medžiagos, iš kurių megztiniai siuvami, užtikrina, kad megztinis yra patogus vilkėti, šiltas ir atitinka vyraujančias mados tendencijas. Medvilnė arba vilna su viskozės, elastano ar akrilo priedu lemia, kad megztiniai yra ne tik labai patogūs, bet ir puikiai priglunda prie kūno ir paryškina figūrą. Visa tai lemia ir kai kurių megztinių plokščias bei plonas pynimas, todėl šis drabužis dar geriau priglunda prie kūno. Gobtuvas užtikrina apsaugą ypač šaltomis, vėjuotomis ir lietingomis dienomis, o papildomas pašiltinimas dar labiau sustiprina šilumos komfortą.

Bolf siūlo madingiausių fasonų megztinių su įdomiais ir originaliais įsiuvais iš kitų medžiagų ir įvairių rūšių užsegimais. Kai kurie mūsų megztiniai yra su madingais ekologiškos odos lopais, kurie prisiuvami ant pečių, alkūnių ar prie sagų. Taip pat siūlome modelius, kurie segami klasikinėmis sagomis, užtrauktukais ir basleliais. Kai kurie per galvą velkami megztiniai su gobtuvu yra su nedideliu užsegimu iki pusės drabužio, kuris visam deriniui suteikia valiūkiško žavesio.

Bolf parduotuvės siūlomi vyriški megztiniai puikiai dera su šiuolaikinėmis mados tendencijomis. Paryškina kiekvieną vyrišką drabužių derinį, ypač gerai atrodo su kasdieniais ir miesto stiliaus drabužiais. Galima juos vilkėti darbe, mokykloje, susitinkant su bičiuliais ar net einant į romantišką pasivaikščiojimą su mylimąja.

pixel