Kaip pasirinkti dydį?

Kaip pasirinkti dydį?

Parduotuvė Bolf.lt siūlo drabužius įvairiausių gamintojų, dėl to geriau nekreipti dėmesio į dydį, kuris parašytas ant etiketės, kaip pateikta internetiniame puslapyje. Dauguma prekės ženklų turi savo dydį.

Pirkdamas klientas privalo susipažinti su dydžių lentele, kuri visada pateikta produkto aprašyme.

Norėdami pasirinkti geriausią dydį, siūlome išmatuoti iki šiol dėvimus drabužius, kurie jums labiausiai tinka. Tai geriausias būdas negu matuotis pačiam, kadangi mūsų visos prekes matuojamos paguldytos ant lygaus paviršiaus, be ištempimo.

Tabela rozmiarów

Matavimo taisyklės:

  • Išmatavimai paduoti dydžių lentelėje yra matavimai tiksliai mūsų išmatuoti. Drabudžius matuojame iš priekio, užsegtus sagomis ar užtrauktuku (jeigu turi). SVARBU! Pateiktus matmenis padauginame iš x2.
  • Kiekvieną produktą stengiamės išmatuoti kuo tiksliau. Matuojamas yra tik vienas vienetas iš pateikto modelio ir dydžio, dėl to verta pridėti minimalius matavimo skirtumus iš dydžių lentelės (toleruojama iki +/- 2cm).
  • Kadangi negarantuojame, kad kiekvienas nupirktas produktas tokio pačio dydžio ir to pačio modelio, turi identiškus matavimus, didesni matavimo skirtumai yra apsvarstomi mūsų skundų forma.

Pirkdami drabužius, visada naudokite produkto aprašyme pateiktą lentelę!

pixel