Vyriški maudymosi šortai

Produktų kiekis:50
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Vyriškos maudymosi kenaitės

Karštomis vasaros dienomis daugelis žmonių pasirenka atostogas paplūdimyje. Jūra, ežeras, baseinas - čia galite atsipalaiduoti ir atvėsti, kai oro temperatūra yra apie 30 laipsnių.

Vyriškos maudymosi keniatės - „must have“ paplūdimyje
Vyrai, kurie nusprendžia dėl tokio poilsio, turėtų pasirinkti patogius vyriškus maudymosi šortus. Šioje kategorijoje esantys produktai puikiai tiks tiek plaukimui, tiek kitoms vandens sporto šakoms. Daugelis vyrų renkasi gaminius iš garsių prekių ženklų - vyriški maudymosi šortai 4f, Nike, Calvin Klein, Adidas, Speedo, Reebok, yra labai populiarūs tarp klientų, kaip ir Atlanto bei Tommy Hilfiger vyriški maudymosi šortai. Bolf parduotuvės pasiūlyme nėra šių gamintojų asortimento, tačiau galite rasti ir kitų, stilingų modelių, priimtinomis kainomis.

Šioje kategorijoje esantys vyriški maudymosi šortaiyra pagaminti iš poliesterio, todėl jie labai greitai džiūsta. Taip pat turi tinklelį viduje, kurių dėka šortai suteikia aukščiausio lygio komfortą ir judėjimo laisvę aktyvaus poilsio metu. Kiekvienas šios kategorijos vyriškų maudymosi šortų modelis turi reguliuojamą juosmenį.

Šios kategorijos maudymosi šortai yra skirtingo ilgio ir kirpimo. Vyriški maudymosi šortai, primenantys trumpikes, yra šiek tiek trumpesni - jie siekia iki šlaunies vidurio. Tie kurie jaučiasi geriau ilgesnio modelio maudymosi šortuose, taip gali pasirinkti šortus siekiančius iki kelių arba truputėlį virš kelių. Tarp įvairių stilių, Bolf asortimentas yra gausus daugiaspalvių bei įvairiais motyvais pagražintų maudymosi šortų. Vyrai, mėgstantys klasiką, gali rinktis vienspalvius ar dviejų spalvų maudymosi kenaites, paįvairintas spalvingais intarpais. Orginalumo, kartais net išsišokančio stiliaus drabužių mėgėjai gali rinktis modelius su paveikslėliais. Spalvingas kamufliažinis raštas, žvaigždžių ar žuvų pavidalu yra neabejotinas pasirinkimas visiems, kurie mėgsta išsiskirti.

Vyriški maudymosi šortai – kur dar galima juos dėvėti
Maudymosi šortai - ne paplūdimyje - galite nešioti ir kitomis neoficialiomis aplinkybėmis. Šioje kategorijoje esantys produktai yra tokie universalūs, kad kartu su marškinėliais ir su patogia avalyne pasirodo gali būti tinkama apranga ir kitoms ne vandens sporto šakoms, pvz., važiavimui dviračiu, bėgimui ar treniruotėms sporto salėje. Jie taip pat bus tinkami maudytis vidaus baseine.

Kai kurie vyriškų maudymosi šortų modeliai taip pat turi kišenes, kurių dėka yra dar labiau funcionalūs. Niekas netrukdo maudymosi šortus naudoti ir kitose kasdieniškose situacijose. Vakarinis pasisėdėjimas namuose arba sode, arbe netgi atliekant tokias pareigas kaip žolės pjovimas ar augalų laistymas, tai situacijos kada patogi apranga palengvina darbą.

Taip pat verta paminėti, kad Bolf parduotuvės pasiūlyme, be standartinių dydžių, yra ir didelių dydžių - puikiai tinka apkūniems. Rinkoje yra ir kitų rūšių produktų: vyriškos maudymosi kenaitės push up arba su įdėklais, vyriškos kelnaitės primemančios trumpikes ir daug daugiau. Bolf maudymosi kelnaičių privalumas – neperdėta kaina. Jei ieškote skirtingų spalvų ir dydžių vyrų maudymosi šortų ir nenorite išleisti daug, tuomet tikrai rasite ką nors sau.

pixel