Vyriški megztiniai užsegami

Produktų kiekis:37
Dydžiai
Spalvų
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
Produkto tipas

Užsegami vyriški megztiniai

Šiuolaikinių vyrų drabužiai yra tiek įvairūs, kaip ir moterų apranga. Mūsų interneto vyriškų drabužių parduotuvė siūlo daug įvairių megztinių, iš kurių ypač populiarūs yra sagstomi. Tai universalus ir patogus vilkėti fasonas. Megztiniai gali būti įvairiai sagstomi: užtrauktukais, sagomis ar basleliais. Taigi galima rinktis mėgstamą stilių, atsižvelgiant į tai, kas labiau patinka. Mūsų siūlomi megztiniai siuvami iš minkštų audinių – vilnos ir medvilnės, bet juose yra ir elastingų medžiagų priedų, kurie užtikrina judesių laisvę – elastano, viskozės ar akrilo. Visi megztiniai užtikrina tinkamą šilumos komforto lygį. Kai kurie modeliai yra papildomai pašiltinti. Skiriasi ne tik sukirpimas ir sagstymo būdas, bet ir raštai, nes sagstomi megztiniai gali būti juostelėmis, norvegiškai ir geometriniai raštais, su madingais įsiuvais ir dryželių faktūra. Kai kurie fasonai turi gobtuvus, dažnai pašiltintus, ir kitų medžiagų, pvz., ekologiškos odos, įsiuvus.

Mūsų siūlomuose vyriškuose megztiniuose dera madinga dizainas ir laikui nepavaldi klasika. Vyrauja suderintos spalvos – juoda, ruda, pilka ir tamsiai mėlyna, bet netrūksta ir drąsesnių – raudonos, turkio ar sodrios žalios. Taigi kiekvienas vyras gali išsirinkti jam idealiausią megztinį, kurį vilkėdamas jausis madingas ir patogiai. Visi modeliai idealiai tinka miesto ir kasdieniams deriniams. Sagstomi megztiniai suteikia daug laisvės, bet modeliai plonais pynimais paryškina vyrišką figūrą, suteikia elegancijos ir puošnumo.

Bolf siūlo įvairių gamintojų sagstomų megztinių. Geriausi prekės ženklai užtikrina komfortą ir patogumą, detalių išbaigtumą, aukštą kokybę ir madingus raštus.

pixel