Vyriški golfai

Produktų kiekis:21
Dydžiai
Spalvų
Gamintojas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas

Vyriški golfai visuomet buvo neatsiejama kiekvieno vyro garderobo dalis. Ir tai tikrai puikus pasirinkimas, kadangi vyriškus golfus galima derinti kasdien prie įvairių kitų drabužių, tokių kaip džinsai, švarkai ar kostiuminės kelnės. Vyriškas megztinis aukštu kaklu yra ne tik patogus, bet ir labai praktiškas sprendimas, kadangi turėdami skirtingų spalvų golfus galėsite nebesukti galvos apie tai, ką gi apsirengti.

Vyriškų megztinių aukštu kaklu tipai

Megztiniai aukštu kaklu yra drabužis, kuris tinka kiekvieno skoniui. Bolf.lt galite rinktis iš įvairių spalvų ir dydžių. Jeigu labiau mėgstate klasikinio stiliaus įvaizdį, vertėtų atkreipti dėmesį į juodos, tamsiai mėlynos spalvos vyriškus golfus. Jie visad derės prie kitų drabužių, taip pat puikiai ir praktiškai nešiosis. Jeigu norite savo įvaizdžiui suteikti spalvų, vertėtų atkreipti dėmesį į tamsiai raudonos arba pilkos spalvos vyriškus megztinius aukštu kaklu. Šios spalvos taps jūsų įvaizdžio akcentu, bet neatrodys per daug iššaukiančiai ir suteiks subtilumo. Baltos spalvos vyrišką golfą galite derinti prie tamsiai rudo švarko. Parduotuvėje Bolf.lt galite rinktis iš įvairiausių spalvų ir dydžių vyriškų golfų. Galime pasiūlyti dydžių, dėvintiems tiek xxl ar 3xl dydžio drabužius. Taip pat rasite įvairiausių spalvų megztinių aukštu kaklu ir moterims. Juos derinkite su džinsais ar sijonu ir ilgaauliais batais.

Daugiau kategorijų:

Ką dėvėti kartu su vyrišku golfu?

Vyriškas golfas yra drabužis, kurį nesunkiai priderinsite prie kitų rūbų savo spintoje. Bet jeigu vis gi kyla klausimas, ką dėvėti kartu, siūlome likti prie klasiškų pasirinkimų. Vyriškas golfas puikiai derės su kostiumu, ypač jeigu stangiatės sukurti oficialesnį įvaizdį, kuris suteiks elegancijos. Jeigu norite paprastesnio įvaizdžio, bet išlaikyti eleganciją, vyrišką golfą galite priderinti prie tamsios spalvos džinsų. Tai sukurs modernų, kasdienišką įvaizdį su kuriuo tikrai neprašausite ir atrodysite stilingai. Pavasariškam įvaizdžiui vyrišką golfą galite priderinti prie palto, pavyzdžiui tamsiai raudonos spalvos golfas ir rudos spalvos paltas sukurs harmoningą derinį. Bolf.lt rasite įvairiausių drabužių, kurie nesunkiai derės su vyrišku golfu.

Kaip užsisakyti vyrišką megztinį aukštu kaklu iš Bolf parduotuvės?

Drabužius esame įpratę pirkti parduotuvėse, bet daug patogiau tai daryti iš namų, nes apsipirkinėjimas parduotuvėse gali išvarginti. Patogiai ir greitai apsipirkti internetu galite internetinėje drabužių parduotuvėje Bolf.lt, kurioje išsirinkti ir užsisakyti vyrišką golfą yra ypač patogu ir paprasta. Prieš pradedant apsipirkti, rekomenduojame prisijungti prie paskyros arba jeigu jos neturite, susikurti. Išsirinkę tinkamo dydžio ir spalvos drabužius, spauskite “įdėti į krepšelį”. Radę visus norimus drabužius, ekrano dešiniąjame kampe spustelėkite ant žodžio “krepšelis”, šiame žingsnyje galite peržvelgti ar tikrai visos norimos prekės yra jūsų krepšėlyje. Toliau liks įvesti informaciją prekių pristatymui, jeigu krepšelio suma didesnė nei 70 eurų, jis bus nemokamas. Pasirinkite jums patogų mokėjimo būdą ir gavus patvirtinimą už sumokėtas prekes jūsų siuntą išsiųsime per 24 valandas.

pixel