Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis

Produktų kiekis:85
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 2

Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis yra neatsiejama kiekvieno vyro aprangos dalis, o ypač šiltuoju sezonu privalu savo spintoje atrasti šiam drabužiui vietos. Dėl patogios medžiagos ir pasiūvimo dizaino, šis drabužis užtikrina komfortą tiek kasdien dėvint darbe, tiek šventės metu. Marškiniai trumpomis rankovėmis yra stilingas pasirinkimas norintiems išlikti klasiškiems.

Vyriškų marškinių trumpomis rankovėmis tipai

Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis gali būti įvairių tipų: tiek raštų, tiek dydžių atžvilgiu. Jeigu labiau mėgstate klasikinį įvaizdį, rekomenduojame rinktis tinkamos dydžio vientisos spalvos vyriškus marškinius, kurie puikiai pabrėš jūsų kūno formas ir taip atrodysite tvarkingai. Taip pat galite rinktis ir iš raštuotų vyriškų marškinių trumpomis rankovėmis, kurie suteiks jūsų įvaizdžiui įdomumo ir akcento. Internetinėje parduotuvėje Bolf.lt rasite įvairiausių dydžių vyriškų marškinių, nuo mažiausio S iki XXL.

Daugiau kategorijų:

Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis kasdienai - ką dėvėti kartu?

Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis šiltuoju sezonu yra puikus pasirinkimas kasdienai, kadangi jų sudėtyje dažniausiai būna daug medvilnės, kuri užtikrina gerą oro pralaidumą. Vyriškus marškinius trumpomis rankovėmis nesunku priderinti prie kasdienės aprangos bei įprastų rūbų. Prie jų tiks kelnes arba džinsai, tačiau vertėtų nepamiršti spalvų suderinamumo: jeigu pasirinkote ryškius marškinius, džinsus arba kelnes vertėtų rinktis neutralesnės spalvos. Šiltuoju sezonu ypač patogu prie vyriškų marškinių trumpomis rankovėmis priderinti šortus. Tai suteiks komfortą. Šis marškinių ir šortų derinys sukurs klasišką įvaizdį, kuris puikiai atrodys kasdien.

Populiariausios spalvos ir raštai - kasdienė elegancija

Tikriausiai populiariausia ir niekuomet iš mados neišeinanti spalva yra juoda ir balta. Todėl balti vyriški balti marškiniai vyrams yra puikus drabužis, kurį yra privalu turėti spintoje. Jie tiks tiek kasdienai, tiek norint pasipuošti ir yra tikra klasika. Jeigu norite subtilesnio vakarinio įvaizdžio, rekomenduojame atkreipti dėmėsį į juodos spalvos vyriškus marškinius. Vyriški marškiniai su linijomis taip pat yra patapę savotiška klasika, nes jau kelis pastaruosius sezonus puikuojasi parduotuvių vitrinose. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad raštuotus marškinius vertėtų derinti prie vientisos spalvos klelnių ar džinsų. Jeigu iki šiol manėte, kad rožinė spalva tik moterims - labai klystate

Kaip man išsirinkti tinkamiausius vyriškus marškinius trumpomis rankovėmis Bolf pasiūlymuose?

Internetinėje parduotuvėje Bolf.lt rasite platų drabužių pasirinkimą. Norėdami išsirinkti tinkamiausius vyriškus marškinius trumpomis rankovėmis mūsų parduotuvėje, atkreipkite dėmesį į spalvas, kurias dažniausiai dėvite arba norėtume įtraukti į savo garderobą. Jeigu išmėginti ryškesnį įvaizdį, vertėtų atkreipti dėmesį į raudonos arba rožinės spalvos vyriškus marškinius trumpomis rankovėmis. Bene svarbiausia dalis renkantis marškinius yra teisingai atitaikytas dydis. Tai nesunkiai galite padaryti peržvelgdami dydžių lentelę. Pagal pateiktus išmatavimus, rasite sau tinkamą dydį. Jeigu mėgstate laisvesnio silueto drabužius, rekomenduojame rinktis dydžiu arba dvejais didesnius vyriškus marškinius.

pixel