Vyriški sportiniai džemperiai

Produktų kiekis:26
Spalvų
Matmenys
Pasiūlymas
Gamintojas
Raštas
Funkcija
Rodyti tik

Sportiniai džemperiai vyrams

Tikriausiai žinote, kokiais tikslais buvo sukurtas pirmasis vyriškas sportinis džemperis. Žinoma, sportui. Tačiau dabar sportiniai džemperiai yra nepamainomas kasdienės ir išeiginės vyriškos aprangos pagrindas. Juos vyrai dėvi bene kiekvieną dieną eidami į darbą, sportuodami, susitikdami su draugais, vedžiodami augintinį ar tiesiog drybsodami ant sofos po varginančios dienos. Kadangi vyriški sportiniai džemperiai dėvimi tikrai įvairiomis progomis, jokiais būdais jų negali trūkti vyro spintoje.

Vyriškų džemperių tipai

Džemperius galima suskirstyti į kelis pagrindinius tipus. Patys populiariausi yra džemperiai su kapišonu. Jie ypač tinka laisvalaikiui ir darbui. Antrasis tipas – sportinis džemperis su užtrauktuku. Jų yra įvairių modelių: tiek su gobtuvais, tiek be jų. Šis džemperis laikomas pačiu tinkamiausiu sportui. Rečiau matomi, tačiau vyrų taip pat mėgstami, yra džemperiai su ketvirčio ilgio užtrauktuku. Tai dar vienas tipas, kuris puikiai tinka laisvalaikiui ir kasdienai. Štai tokie yra pagrindiniai tipai, kuriuos be galo mėgsta įvairaus amžiaus vyrai. Tiesa, vyriškus džemperius dar galima suskirstyti į tipus pagal apykaklės formą. Yra du tipai: džemperiai su apvalia ir V formos apykakle.

Daugiau kategorijų:

Vyriški džemperiai – populiariausios spalvos

Sportinių džemperių vyrams spalvos gali būti pačios įvairiausios, todėl lengva sukurti daugybę stilingų ir dailių aprangos derinių. Populiariausiais ilgą laiką išlieka juodi, tamsiai mėlyni, pilki ir rusvai žalsvos spalvos džemperiai. Visgi mėgstami yra ir kitų spalvų bliuzonai. Gatvės madoje gana dažnai matyti oranžinė, žalia, purpurinė, raudona, balta spalva. Be to, nemažai gerbėjų turi raštuoti džemperiai. Pastaruoju metu ypač madingas gyvūnų kailių raštas. Smagūs užrašai, linksmi paveikslėliai bei netikėtos detalės taip pat sulaukia populiarumo. Žinoma, tokie modeliai labiau patinka paaugliams ir jaunuoliams. Vyresni mieliau renkasi minimalistinį vienspalvį džemperį be jokių akcentų.

Kaip užsisakyti vyriškus džemperius?

Peržiūrėkite platų Bolf asortimentą ir išsirinkite labiausiai patinkančius vyriškus džemperius. Jei neturite pakankamai laiko ieškoti džemperio tarp įvairių prekinių ženklų pasiūlymų ir norite matyti Jums pritaikytą asortimentą, galite pasinaudoti filtrais, tokiais kaip dydis, kaina, medžiaga. Jie padės greičiau surasti prekes, kurių ieškote. Kai išsirinksite tinkamo dydžio ir patinkančio dizaino džemperius, sudėsite juos į pirkinių krepšelį, atliksite užsakymą ir gausite siuntinį. Mes garantuojame išsiuntimą per 24 val., todėl prekės Jus pasieks greitai.

pixel