Moteriškos demisezoninės striukės

Produktų kiekis:226
Dydžiai
Spalvų
Kaina
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 4

Demisezoninės striukės moterims

Pasitaiko tokių dienų, kai neaišku, kokią striukę pasirinkti. Su šilta – atrodo šiek tiek per šilta, su plonyte – gerokai vėsu. Ką dėvėti tokiomis dienomis? Atsakymas paprastas: demisezonines striukes. Jos tobulai tinka rudenį ir pavasarį, o kartais praverčia netgi žiemą ar vasarą. Žinoma, vienos moteriškos pereinamosios striukės gali neužtekti visiems metų laikams, todėl verta pasvarstyti apie kelis skirtingus modelius.

Moteriškos demisezoninės striukės – pavasariui, žiemai ir rudeniui

Ar skirtingiems metų laikams reikia skirtingų striukių? Kartu ir taip, ir ne. Nors pereinamojo sezono striukės turėtų būti universalios, kartais jas tenka rūšiuoti į rudenines ir pavasarines. Būna, kad rudens sezonas orų atžvilgiu niekuo nesiskiria nuo žiemos. Tuomet gali užtekti vienos vidutiniškai šiltos rudeninės striukės moterims, kuri puikiai apsaugos žvarbiomis, bet ne itin šaltomis dienomis. Tačiau vertėtų pasvarstyti ir apie pavasarinės striukės įsigijimą. Pastaroji idealiai tinka pavasario pabaigoje, kai orai vis labiau primena vasarą ir tik karts nuo karto pasitaiko vėjuotų ar lietingų dienų. Tiesa, striukės kartais prireikia ir vasarai įsibėgėjus. Vėsiomis vasaros dienomis taip pat praverčia stilingi demisezoninių striukių modeliai.

Daugiau kategorijų:

Kodėl Jūsų garderobe turėtų būti demisezoninė striukė?

Jei paskaičiuotume metų dienas, kuriomis reikia demisezoninių striukių, greičiausiai neliktų klausimo, ar verta turėti tokią spintoje. Tačiau ar užtenka vienos pereinamojo sezono striukės? Žinoma, geriau turėti kelias, bet galima apsieiti ir su viena. Pati universaliausia striukė rudeniui yra odinė. Ji ne tik visada yra mados topuose, bet ir leidžia sukurti daug stilingų drabužių derinių. Visgi, jei Jums rūpi ne mada, o praktiškumas, geriau rinkitės merino vilnos striukę. Ši medžiaga yra pritaikyta visiems, netgi alergiškiems žmonėms. Tokia striukė puikiai tinka aktyviai veiklai lauke, todėl pravers sportuojant.

Kaip iš Bolf užsisakyti puikiai tinkančią demisezoninę striukę?

Geras dydis ir ilgis – tai viskas, ko reikia, kad demisezoninė striukė tiktų idealiai. Mūsų parduotuvėje prie kiekvienos prekės rasite dydžių lenteles, kurios padės nuspręsti, kokio dydžio drabužį įsidėti į pirkinių krepšelį. Tačiau, ar užtenka to, kad striukė tiesiog gerai tiktų? Tikrai ne! Norisi, kad ji būtų ir graži. Dėl to nepamirškite atkreipti dėmesio į modelius ir spalvas. Moteriškų striukių kategorijos asortimente rasite įvairiaspalvių stilingų prekių. Jūsų moteriška rudens–žiemos ar pavasarinė striukė gali būti kokia tik norite: raudona, juoda, balta ar dar kitokia.

pixel